Nama permainan: Khan Wars
Bahasa permainan: Bahasa Melayu
Jenis permainan: strategi peperangan
Website permainan: http://www.kw.gambunny.com

Menjadi pemimpin unggul dunia Pembentukan kerajaan milik anda Berperang di antara 9 bangsa yang mepunyai kelebihan masing-masing.Menyerang dan merampas kota dan menghancurkan musuh
Meninggalkan nama di seluruh dunia.

Mencipta akaun e-mel anda dan akan mengirimi anda 100 orang pemanah. Bermula dengan mengikut tugasan d,iaitu konsultan di sebelah kanan atas!
Apabila anda tiada sumber daya lagi,anda boleh pergi ke pilihan dan klik pada sumber daya sehingga d pengiklanan bersiap lalu memberikan anda 12 minit sumber daya. Setiap 24 jam, tetapi hanya dapat 1 kali.

Pengenalan permainan:
Khan Wars menyediakan pelbagai peluang bagi anda untuk mencipta cara permainan sendiri yang unik. Namun demikian, kita masih perlu memberitahukan bahawa beberapa faktor penting, jika hal ini tidak dilakukan akan memungkinkan anda menghadapi kesukaran untuk memulai permainan dan mempertahankan kota anda.

Bila anda berada pada tingkat 0 orang lain tidak dapat menyerang anda, lebih anda anda menggunakan tempoh masa ini untuk membangun semua lombong, dan apabila anda akan memasuki tingkat-1 ini adalah waktu yang terbaik untuk bermula membangun tempat penyimpanan. Menyimpan sumber daya di tempat tersembunyi,tidak dapat dicuri jika diserang oleh orang lain. Jika bangunan ini mencapai tingkat 10, anda dapat menyembunyikan lebih dari 1500 unit dari pelbagai sumber, sebaiknya anda dapat membangun secepat yang mungkin kepada tingkat yang tinggi. Dalam hal ini, anda tidak akan kehilangan sumber daya, sebarang serangan tidak akan merugikan anda.

Apabila anda mengatur pasukan harus memperhatikan jumlah semua angkatan tentera, memiliki tentera spear(melawan kavaleri),tentera sword (melawan prajurit yang berkemampuan sederhana), dan tentera kapak (mempunyai kelebihan melawan infanteri).Tetapi perang khan adalah dibangun atas angkatan bersenjata sebagai dasar. Jangan lupa juga pemanah, walaupun mereka tidak dapat hidup lama, namun mempunyai daya kerosakan yang kuat dan pada masa yang sama, dapat melindungi infanteri dan kavaleri, jadi kalau musuh anda ingin menyerang, maka mereka harus menewaskan semua pasukan anda terlebih dahulu.

Pada awal permainan, jangan khuatir tentang peralatan penyerang, kerana jika sesebuah bangunan tidak mencapai tingkat-5, maka mereka tidak dapat menyerang bangunan. Oleh itu, ketika ada pemain yang menggunakan Trebuchet untuk menyerang anda tidak perlu risau.