Latale...

  1. #1
    OnRPG Elite Member! Reputation: 602
    Abhorsen's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    The Netherlands
    Posts
    13,572
    Rep Power
    27

    Default Latale...

    ugh i just wanted to do some side scroller again but this freaking xtrap keeps bugging me, the game loads half and then this popup apears and the game shuts down again...

    i been trough tons of forums already with hundreds of people with the same issue with no fix, i asume it has something to do with vista premium 64bit but i cant blame vista for this, its that messed up stupid xtrap program. is there any fix of this? do the guys on latale actually know so much people have this issue and are they not planning to do anything about it? serious i wouldnt be suprised they miss out on half the population because of this lol.

    i tried to run in admin mode, without firewall or my panda antivirus scanner but it still doesnt fix anything. if anyone know the magic fix please let me know

    Currently Playing: FFXIV

    >Screenshot Collection 2013-2014<

  2. #2
    Moderator of Mayhem Reputation: 572
    SnOwBunZz's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Flanders
    Posts
    12,053
    Rep Power
    24

    Default

    Google didn't yield anything useful. =/
    Try deleting the xtrap folder and hope it redownloads (and by this fixing the issue).

    Otherwise there's still the aeriagames version which uses gameguard.


    [My Anime List] | [last.fm] | [xfire] | [Steam]
    Quote Originally Posted by duby View Post
    i have no clue as to what a paragraph is

  3. #3
    OnRPG Elite Member! Reputation: 602
    Abhorsen's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    The Netherlands
    Posts
    13,572
    Rep Power
    27

    Default

    yeah i tried that already =/ also tried multiple download instals with no difference in the end. thanks for telling about the aeriagames version though, ill try that

    Currently Playing: FFXIV

    >Screenshot Collection 2013-2014<

  4. #4
    Banned Reputation: 34

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    324
    Rep Power
    0

    Default

    Make sure that you have Windows DEP (Data Execution Prevention) disabled. I had issues in the past with it causing GameGuard to fail (with MapleStory), so it may be the issue you're having with LaTale's xtrap.

  5. #5
    Detective Kirby Reputation: 11
    miamibrian305's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    miami
    Posts
    150
    Rep Power
    6

    Default

    Btw, if you're using xfire while on latale it sometimes causing problems with xtrap atleast it did for me back in the day

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •