Results 1 to 10 of 10

Thread: Dual boxing

  1. #1
    Manic's Maniacal Machine Reputation: 14
    Imepime's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,938
    Rep Power
    8

    Default Dual boxing

    How do i do it?
    Edit: arg sorry, thought this was the tech section, If a mod could kindly move this please.
    Quote Originally Posted by Loric View Post
    I was all "Yay ice cream!" And they was all "Sir you forgot your toast" and I was all "wut :O".

  2. #2
    OnRPG Elite Member! Reputation: 154
    Cloud13's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    5,661
    Rep Power
    15

    Default

    Ask, and ye shall receive.

  3. #3
    ロリコン大好き Reputation: 704
    SnOwBunZz's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hamster's closet.
    Posts
    12,618
    Rep Power
    28

    Default

    2 clients that you can run simeoustainly, preferable 2 screens and special software depending on what you want to do.

  4. #4
    Arri's Animal Reputation: 60

    Join Date
    May 2006
    Location
    Netherlands (Holland)
    Posts
    3,149
    Rep Power
    12

  5. #5
    Manic's Maniacal Machine Reputation: 14
    Imepime's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,938
    Rep Power
    8

    Default

    I did google it first, and i went to that page, but it doesnt say anything on how to do it. Just people showing off their multi-boxing WoW group.
    Quote Originally Posted by Loric View Post
    I was all "Yay ice cream!" And they was all "Sir you forgot your toast" and I was all "wut :O".

  6. #6
    Raiyne's Rock Band Reputation: 23
    XGrave's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2,171
    Rep Power
    8

    Default

    clearly not enough googling
    http://www.wowwiki.com/Multiboxing
    You Sir Are Wrong, And If You Are Not Wrong, You Sir, Are Still Wrong

  7. #7
    Arri's Animal Reputation: 60

    Join Date
    May 2006
    Location
    Netherlands (Holland)
    Posts
    3,149
    Rep Power
    12

    Default

    Most of the solutions won't work because of Gameguard and such programs, since they'll only start once.
    Possibly thing to do is install a virtual machine and play the game from there, haven't tried it out though.

  8. #8
    ロリコン大好き Reputation: 704
    SnOwBunZz's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hamster's closet.
    Posts
    12,618
    Rep Power
    28

    Default

    Quote Originally Posted by hotyman View Post
    Most of the solutions won't work because of Gameguard and such programs, since they'll only start once.
    Possibly thing to do is install a virtual machine and play the game from there, haven't tried it out though.
    I found a bypass for mabi GG for dualbooting.
    I wouldn't be surprised if it wouldn't work for other GG games.

  9. #9
    Raiyne's Rock Band Reputation: 23
    XGrave's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2,171
    Rep Power
    8

    Default

    whups thought it was WoW.

    Wut game is this in the first place?
    -----------------
    2 systems with two clients with two accounts and different ip addresses?
    You Sir Are Wrong, And If You Are Not Wrong, You Sir, Are Still Wrong

  10. #10
    Raiyne's Rock Band Reputation: 47
    zipykido's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,111
    Rep Power
    10

    Default

    The easiest way to dual-box is to have two computers. I think with wow you can just open up more instances of it. Whereas games with more protection tend to be harder to dual-box with without running a virtual machine on your computer.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •