That new Facebook info tab layout

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. #1
    Wand of !!!!!!11!!! Power Reputation: 0
    I am better than you's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    The city where the dead rise to live and die, love and lie.
    Posts
    746
    Rep Power
    0

    Default That new Facebook info tab layout

    How do I get it?
    One of my friends has this:



    I erased the confidential info.

  2. #2
    Banned Reputation: 237

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chechnya
    Posts
    5,958
    Rep Power
    0

    Default

    Open ''Start'''
    Click ''Run''
    Type ''CMD''
    Type ''Ipconfig /all'' In the black box.

    You should have it now ^^.

  3. #3
    Wand of !!!!!!11!!! Power Reputation: 0
    I am better than you's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    The city where the dead rise to live and die, love and lie.
    Posts
    746
    Rep Power
    0

    Default

    No but seriously, I really gotta have this lmao.

  4. #4
    Banned Reputation: 237

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chechnya
    Posts
    5,958
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by I am better than you View Post
    No but seriously, I really gotta have this lmao.
    Lawl, sorry man.

    I have no idea xD.
    Wait for them elite facebookers to come in.

  5. #5
    Retired Staff Reputation: 218
    power_gamer_6's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    The Realm of Rohan
    Posts
    8,815
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by I am better than you View Post
    No but seriously, I really gotta have this lmao.
    Check your privacy settings; that tab should be there by default but if it's not showing then maybe you ****ed around with something. Alternatively, press the "+" button at the side and it will display "Add a new tab" with a list of things you can add. If that doesn't help, you'll have to contact Facebook, because I don't know what the hell is wrong.

  6. #6
    Wand of !!!!!!11!!! Power Reputation: 0
    I am better than you's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    The city where the dead rise to live and die, love and lie.
    Posts
    746
    Rep Power
    0

    Default

    The problem isn't that I have no info tab, powergamer, it's that I don't understand how I can obtain that new, classier layout.

  7. #7
    Firor's Fury Reputation: 78
    darknight55's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,022
    Rep Power
    11

    Default

    Isnt that the default layout?

  8. #8
    Retired Staff Reputation: 218
    power_gamer_6's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    The Realm of Rohan
    Posts
    8,815
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by I am better than you View Post
    The problem isn't that I have no info tab, powergamer, it's that I don't understand how I can obtain that new, classier layout.
    That's very strange; as darknight55 pointed out, that, my friend, is the default layout.

  9. #9
    Phantom's Freak Reputation: 74
    woshiibreak's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    2,545
    Rep Power
    10

    Default

    Mine isn't like that either.. I've seen a lot of other people's info tabs being like OP's too.


  10. #10
    Online Phantom Reputation: 228
    cinderboy's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    The Internetz
    Posts
    13,425
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by woshiibreak View Post
    Mine isn't like that either.. I've seen a lot of other people's info tabs being like OP's too.

    yeah same as mine.

    i think its a new layout from facebook, just that some areas are getting the update or something slower, like i got the new facebook interface a few days after some people.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •