Incorrect parameter value!!!

Page 1 of 3 123 LastLast
  1. #1
    Luigiís Pizza Reputation: 10
    Zaikenkou's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    146
    Rep Power
    8

    Default Incorrect parameter value!!!

    hey guys,

    I have this problem when i wanna play DG. Whenever i try to log in, i input my ID, pass and hit login, It says "Incorrect parameter value." It was fine yesterday but I'm having this problem the whole day! Anyone can tell me what's wrong?

  2. #2
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Unhappy

    [QUOTE=Zaikenkou;217904]hey guys,

    I have this problem when i wanna play DG. Whenever i try to log in, i input my ID, pass and hit login, It says "Incorrect parameter value." It was fine yesterday but I'm having this problem the whole day! Anyone can tell me what's wrong?[/QUOTi have that problem too.

  3. #3
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    can anyone help.so bored.

  4. #4
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Im also having this stupid problem. Everytime when i try to log in, a box comes out and says Incorrect Parameter Value. This has been going on for 3 days straight already, i wonder what are the Admins doing about this. Well those of you who got this problem and solved it, i do hope that you guys can help us out. We really want to play dragongem but cant because of this small problem.

    Thanks.

  5. #5
    Dixie Banana Bar Reputation: 10
    FinalFantasy4ever's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Texas
    Posts
    291
    Rep Power
    8

    Default

    Well I was just playing and I logged out to switch to my theif and when I clicked on the game it said that same thing... =/ thats weird though because i was just in... o well i go play my mmorpg =D

  6. #6
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default =\

    =\ Same... i get Incorrect Parameter Error when i press Game Start and input my info and press Log-In i get thath error
    "Incorrect Parameter Error"
    Some one know how to solve it ^^ Plz?.. Tyh.

  7. #7
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Well i dont know how but i managed to get in after a few tries I guess you gotta try a few times to be able to log in. Try at different time intervals and you might be able to get in im currently a lvl 12 thief. Good luck guys.

  8. #8
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    lol...i'm spamming the login right now._. ....registered for more than a month and it never worked once

  9. #9
    Ape for Diddy Reputation: 10
    kisekiz's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    SG
    Posts
    251
    Rep Power
    8

    Default

    i have the same problem. some person at another forum said u have to log out of the website everytime u log in , don't just close the browser ..


    I HAVEN'T TRIED HIS/HER IDEA AND IF IT TURNS OUT NEGATIVE DONT BLAME ME.

  10. #10
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    for those ppl who have incorrect parameter error
    are u all sg??

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •