Incorrect parameter value!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
  1. #11
    Link's a Hippie! Reputation: 18

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    685
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by zeroco View Post
    for those ppl who have incorrect parameter error
    are u all sg??
    I have the same problem and I live in Singapore.

  2. #12
    Rock Man Reputation: 10
    yukata's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    403
    Rep Power
    8

    Default

    Try logging on to GamenGame then go to the dragongem site. I had the problem too when I was on FIrefox.

  3. #13
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by yukata View Post
    Try logging on to GamenGame then go to the dragongem site. I had the problem too when I was on FIrefox.
    wat do u mean?

  4. #14
    Cloud's Hair Spray Reputation: 10
    Mecca's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    canada
    Posts
    68
    Rep Power
    9

    Default

    i have same problem, getting on my nerves. never played dg ONCE

    Punch.

  5. #15
    Rock Man Reputation: 10
    yukata's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    403
    Rep Power
    8

    Default

    Use Internet Explorer 6. If that doesn't work then go to gamengame.com to log in there. After that you go to the dragongemworld.com and play.

  6. #16
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    yukata are u singaporean?

  7. #17
    Rock Man Reputation: 10
    yukata's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    403
    Rep Power
    8

    Default

    No. I'm chinese but I live in the US.

  8. #18
    Super Duper Uber Mega Ultra Extreme Reputation: 10
    Gerblekiller's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Canada
    Posts
    850
    Rep Power
    9

    Default

    the game might be down causing the incorrect parameter thingy.
    SD Gundam OL HK - IgniterX

  9. #19
    Orc's Breathmint Reputation: 10

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    100
    Rep Power
    9

    Default

    i think starhub users from singapore are getting this error...same here..i wanted to play dg ever since it came out..but i keep getting the same thing like u guys. and i mailed to gamengame about this several times.and they never seem to care.fark em'

  10. #20
    Ape for Diddy Reputation: 10
    kisekiz's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    SG
    Posts
    251
    Rep Power
    8

    Default

    ok i live in singapore too,but then it isn't starhub's fault,at least they maintain their high standard of their internet,aw i thought i could grind mobs in a fun way but then it seems that that hope is 1 million miles away.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •