long site loads?

  1. #1
    Fat Bowser Reputation: 11
    MehrunesRazor's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    201
    Rep Power
    4

    Default long site loads?

    is it me or is mmohut startin to get slow at loading the pages, when i go on to a sub forum or something it wont load untill i close that tab and open it again

    i appreciate you remo and spunkify with this site, but it is quite annoying, i'm only letting you know, it might just be me

    to eliterate, i mean, say im on the main forum page when i click to "general" or anything, it wont load. ill have to refresh/ go back and click again if you get me

    sometimes even when i was posting this new thread it didnt work/load. i had to copy this text then paste it on the refreshed page of this

    sorry if you dont understand

  2. #2
    Lothia's Lurker Reputation: 14
    Vinzix's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3,793
    Rep Power
    5

    Default

    Ye, I have the same problem from time to time and my connection should be at decent speed now. The problem occured a while ago too. I'll send a message to Spunk.

  3. #3
    Fat Bowser Reputation: 11
    MehrunesRazor's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    201
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Vinzix View Post
    Ye, I have the same problem from time to time and my connection should be at decent speed now. The problem occured a while ago too. I'll send a message to Spunk.
    ok, it happens when i'm on full speed btw

  4. #4
    Spunkify
    Guest

    Default

    So your saying just when you go from one forum page to another right? Not any game page or anything?

  5. #5
    Fat Bowser Reputation: 11
    MehrunesRazor's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    201
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Spunkify View Post
    So your saying just when you go from one forum page to another right? Not any game page or anything?
    it was the whole website, it doesn't seam to be accruing right now though

  6. #6
    Fat Bowser Reputation: 11
    MehrunesRazor's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    201
    Rep Power
    4

    Default

    yes, i have to close the tab and open a new one for it to load on any part under mmohut.com

  7. #7
    A Shrubbery Reputation: 13
    imported_Dmytro's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    803
    Rep Power
    5

    Default

    Idk it's working for me perfectly, maybe it's your isp or something? Cause if it was the server it would crap out for everyone not just few people.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •