Please Help

  1. #1
    42 Reputation: 10
    technolyze's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Modesto,Cali
    Posts
    920
    Rep Power
    9

    Default Please Help

    whenever i try to login,i get to the "The Page Cannot Be Displayed" site.
    if anyone know how to fix this please help,yes i tryed logging into gamengame first but i get the same problem and i want to use Dreakon's program, which is a faster way and easier, but i get the same problem on there.
    P.S. Sometimes it works sometimes it doesnt,but it pisses me off when it doesnt work



    someone please help
    Last edited by technolyze; 10-18-2006 at 07:55 AM.
    .: Dungeon Fighter :.
    IGN: technolyze
    Class: Ranger
    Level: 38

  2. #2
    Banned Reputation: 10
    RedF0x's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    757
    Rep Power
    0

    Default

    your lucky..because in mine it doesnt even show the login sign..can some1 help me to lol

  3. #3
    Pikachu's Flea Collar Reputation: 10

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    52
    Rep Power
    9

  4. #4
    Detective Kirby Reputation: 10
    Kenshiro's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Hell
    Posts
    167
    Rep Power
    9

    Default

    Just hit refresh then when the page loads you should be logged in.


  5. #5
    OnRPG Elite Member! Reputation: 67
    nzrock's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    5,987
    Rep Power
    11

    Default

    make sure ur antivirus is off
    works for me when i turn it all off

  6. #6
    42 Reputation: 10
    technolyze's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Modesto,Cali
    Posts
    920
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by avalanche View Post
    i jsut said that i wanted to use Dreakon's program but it happens on that too make sure to read first

    i dont have an anti-virus program
    .: Dungeon Fighter :.
    IGN: technolyze
    Class: Ranger
    Level: 38

  7. #7
    Banned Reputation: 9

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Toronto
    Posts
    482
    Rep Power
    0

    Default

    Sorry for caps but... USE INTERNET EXPLORER IF YOU WANT INFINITY TO WORK!


    That is all...

  8. #8
    Fat Bowser Reputation: 10
    Hoax's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    SF, CA.
    Posts
    206
    Rep Power
    9

    Default

    Use IE and after you enter your login and it displays the screwed up image hit refresh, you should be logged in. If that doesn't work well I would mess with firewall/antivirus/router settings and make sure none of them are screwing you as they are apt to do from time to time.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •