Will You Please Help Me!

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. #1
    Snakes Big Toe Reputation: 15
    MagicElf's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VT Baby
    Posts
    444
    Rep Power
    8

    Default Will You Please Help Me!

    Im really tired of you guys totally ignoring me with everything im doing. Im asking nicely for help but you guys are helping. So this is my last try. At first i launched the game and it said fail to connect, then i got IE 7 and now it says that is an in valid site. So i thought it was because of ACtive X control. So i download the thing from the site and i run it and it says please install active x control. Please help me solve my problems. Selfish idiots makes me so mad

  2. #2
    Rock Man Reputation: 11
    S†ephanus's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Vatican
    Posts
    418
    Rep Power
    9

    Default

    I got the same prob,i don't know how to solve that,i would help if i could sorry =/

    Ad majorem dei gloriam et ecclasiam sui! In nomines patres, et fili, et spiritus sancti, Ita ero! Amen!

  3. #3
    Cloud13's Clown Reputation: 57
    Duo's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    On the freeway to school
    Posts
    2,820
    Rep Power
    10

    Default

    get rid of Ie7 that thing doesn't work with anything

    Slogan created by Kai and Me

  4. #4
    Snakes Big Toe Reputation: 15
    MagicElf's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VT Baby
    Posts
    444
    Rep Power
    8

    Default

    that still doesnt solve my problem

    but, what IE should i get 6?
    Last edited by MagicElf; 10-19-2006 at 11:03 AM.

  5. #5
    Snakes Big Toe Reputation: 15
    MagicElf's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VT Baby
    Posts
    444
    Rep Power
    8

    Default

    so i uninstalled ie7 and now i just get failed to request, so now i need to figure out the active x thing

    http://img218.imageshack.us/my.php?image=help1jg9.png
    http://img218.imageshack.us/my.php?image=help2qu2.png
    Last edited by MagicElf; 10-19-2006 at 11:42 AM.

  6. #6
    Orc's Breathmint Reputation: 10

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    in my tress
    Posts
    103
    Rep Power
    9

    Default

    i got the almost same problem but then when i login i cant go further than a white screen on the username password thingie pls someone help me !!! maybe its my internet cause i cant go on **************** or youtube etc.!! maybe my bro did it <.< plss help me

  7. #7
    Snakes Big Toe Reputation: 15
    MagicElf's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VT Baby
    Posts
    444
    Rep Power
    8

    Default

    i cant believe nobody can help me yet i posted links with the error and everything PLEASE HELP, it sux how u guys can play and i cant

  8. #8
    Master Chief's Windex Reputation: 10

    Join Date
    May 2006
    Posts
    94
    Rep Power
    9

    Default

    Anyone here who have IP changer programe ?
    I juz google and search for it but all the Program can't change External IP.
    Sad...

  9. #9
    Snakes Big Toe Reputation: 15
    MagicElf's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VT Baby
    Posts
    444
    Rep Power
    8

    Default

    how does that help me solve my problem?

  10. #10
    Master Chief's Windex Reputation: 10

    Join Date
    May 2006
    Posts
    94
    Rep Power
    9

    Default

    I think some of the IP are blocked by GnG so i decide to change IP.
    When get 219 IP i'm able to Go into the website but is too lag to play.
    and i often get 60 and 218 IP which are unable to go to website.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •