Known Bugs

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
  1. #21
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default

    The lvl 35 and 36 quests for hao mo do not work either
    seems the npc's in ayerhitam arent working as of yet besides
    the basic armor doctor, book keeper and blacksmith

  2. #22
    Master Chief's Windex Reputation: 10

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    8

    Default

    Notice the 0 gold? my 200 gold!! I want my 200 gold back...


  3. #23
    Dixie Banana Bar Reputation: 10
    Gaara's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    285
    Rep Power
    8

    Default

    another bug invissible won't work in PK


    Take the Naruto character test!
    Quote Originally Posted by skippy1989 View Post
    runescape was my favort then some black kid stole it and now im racist
    Quote Originally Posted by Karpal View Post
    ...three words: RONG SECTION IDIOT

  4. #24
    Samus' Girdle Reputation: 10

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default

    lame bug.. i was standing at those hanging things and tried teleporting(u cant actually go there at all) <--- and i was moving up and down the screen LOL.. its like up and down the screen non stop.. entering it and disappearing then coming from the top again.. wtf

    Last edited by frozenkid; 01-06-2007 at 12:38 AM.

  5. #25
    Baby Bowsers Soiled Diaper Reputation: 10

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    724
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by therazor302 View Post
    Sealed Beads have 0% success rate!

    Idk if thats true but i have like 10ppl that it wont work for and its sucky =\
    Did they make sure if its 100%? I have used sealed beads and it was 100% successful.

  6. #26
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default

    Invisible I don't think is supposed to work in PVP

    and sealable items aren't 100% guaranteed

    they work but they dont work all the time its a case of luck

  7. #27
    Cloud's Hair Spray Reputation: 10

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    toilet
    Posts
    65
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Wrecked View Post
    If all skills would work the way they are, bladers would have perma bash. Guess its just to balance things out.
    perma bash?? r u kidding?? they haf made stun strike a small area attack with a decent rate of stunning.. i think dats fair enough

  8. #28
    OnRPG Elite Member! Reputation: 113
    Greed's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oakwood USA :O Posts: 9,998,999
    Posts
    12,157
    Rep Power
    16

    Default

    With Double Strike (Swordie) I think you have to have the monster a certain distance from you for it to work. About 2 inches away from you for it to hit twice, not sure if this is true though but it works when ever I do it.

    There's a weird bug on with the Blacksmith in Sentosa. He won't give me the Heirloom of the Blacksmith quest o_O It's in my quest log and I met the requirments (Lvl 25 and finished the Guard's booze quest and I still have the stupid broken sword) But he still won't give me the quest ;
    Last edited by Greed; 01-23-2007 at 02:01 AM. Reason: Weird Bug found






  9. #29
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10
    WaveSurfer's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    1 - [NPC] Dong Gwa : It seems that the NPC is not responding after first visit.
    - That's the NPC in the mountains in the Hidden par of Klang Valley.
    Bug fixed for Dong Gwa's quests after yesterday's patch. Prepare sealed equipment to present to him~!

  10. #30
    OnRPG Elite Member! Reputation: 113
    Greed's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oakwood USA :O Posts: 9,998,999
    Posts
    12,157
    Rep Power
    16

    Default

    Stupid bug. Every time I load my client. within 5 seconds of logging in I get this stupid 'code 135' error and the thing closes me out. Happened about 5 times so far and i'm getting pissed






Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •