Server error when its all done loading

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. #1
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10
    Kasai32's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default Server error when its all done loading

    Ok.. when I get to the log in screen (internet is connected) I type in name and pass and click on a server (i've tried all of them) and every one said "cannot acess server" or something like that.. I don't know what to do.. lol


    I also use a Magic button thingy I downloaded a while ago and it worked fine for days.

  2. #2
    Staff Admin Reputation: 29
    lothia's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Kent Washington
    Posts
    5,225
    Rep Power
    10

    Default

    I would try and reinstall it and see if it works then. Gunz has had a lot of problems with updates and old downloads working together. Some times you just have to redownload the whole thing for it to work againl.

    Moderator since Aug 2004. I am a guy.
    Email me at lothia@gmail.com
    FFXI Tsukisa: 60pld/30War (retired)
    The OnRPG War

  3. #3
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10
    Kasai32's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    thanks, i'll try that.

  4. #4
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10
    Kasai32's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    that didn't work.. do you think that I should try and delet the magic button thing?

  5. #5
    Staff Admin Reputation: 29
    lothia's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Kent Washington
    Posts
    5,225
    Rep Power
    10

    Default

    yeah, I don't think you need to delete it though, just do not use it when downloading. Also I suggest you make sure all your drivers are up to date.

    Moderator since Aug 2004. I am a guy.
    Email me at lothia@gmail.com
    FFXI Tsukisa: 60pld/30War (retired)
    The OnRPG War

  6. #6
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10
    Kasai32's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    ok, thanks again

  7. #7
    McFox Sandwich Reputation: 10
    WitcHunter's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Ontario
    Posts
    472
    Rep Power
    8

    Default

    Just keep trying. It happends to me a lot, but I always end up getting in sooner or later. Type down your ENTER button .

    Or try a new server.


  8. #8
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    umm well i have the same problem and im a new to this game just started and it wont get to the game i have tried everything i can think of....including redownloading it...... soo plz someone help cause this looks like a good game

  9. #9
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default asdf

    lolz i accidently reposted this thread cuz i didnt seee it so yeah im having SAME problem :\

  10. #10
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default i have this problem too..

    not only do i have this problem but my servers have like NO people in them..
    server 1 = 0 people
    server 2 = an average of 15-50 people
    wtf =(
    used to b thousands

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •