Exteel crashes

  1. #1
    Banned Reputation: 8
    Associated's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    In The Sky
    Posts
    1,495
    Rep Power
    0

    Default Exteel crashes

    Hey guys. I started playing exteel yesterday. Already level 9, but after about 5-7 games my game will crash at the loading screen. Anyone else get this or is it just me? Also, is there anyway to fix it? Thanks in advance ^_^

    Edit: Now I can't play any games at all, it always crashes. Someone please help T_T
    Last edited by Associated; 11-23-2007 at 05:21 PM.

  2. #2
    Rock Man Reputation: 10
    bladem2's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    in your closet
    Posts
    414
    Rep Power
    9

    Default

    First off, try to open up the launcher first. On the left where there are names of ncsoft games right click on the exteel tab and click repair.That should help with your problem, but just in case it doesnt work go here http://www.plaync.com/us/support/ to contact gm support.
    my random quotes:Attitude controls all!
    The moon shines on those who seek it..

  3. #3
    Banned Reputation: 8
    Associated's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    In The Sky
    Posts
    1,495
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah I tried repairing it, didn't work. I contacted the GM support and they sent me a file that should help it. I'm running it right now, i'll see if it works or not.

    BTW: NCSoft support is really quick and helpful o_o

    Edit: Found it out. This, apparently, has been an ongoing problem. My videocard installation wasn't clean. It's fixed now ^^
    Last edited by Associated; 11-24-2007 at 12:10 AM.

  4. #4
    Rock Man Reputation: 10
    bladem2's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    in your closet
    Posts
    414
    Rep Power
    9

    Default

    Good to hear that it's fixed. ^.^
    my random quotes:Attitude controls all!
    The moon shines on those who seek it..

  5. #5
    Bongo Crazy Kong Reputation: 11
    verenro's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    238
    Rep Power
    9

    Default

    When i login, the game crashes and i get this error but i can't find gm support

    No Label

    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1668 MHz with 510MB RAM
    Video: RADEON 9250 (6614)

    General protection fault!

    History: FD3DRenderInterface::CacheVideoTexture <- FD3DRenderInterface::SetVideoMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FCanvasUtil::Flush <- NCGDevice:rawText2 <- NCText::OnPaint <- WM_PAINT <- NCVirtualWndMain:ispatchWndMsg <- message=15 <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
    Im something.

  6. #6
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Angry same problem

    No Label

    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2115 MHz with 2047MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 8600 GTS (7516)

    General protection fault!

    History: FD3DRenderInterface::CacheVideoTexture <- FD3DRenderInterface::SetVideoMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FCanvasUtil::Flush <- NCGDevice:rawText2 <- NCText::OnPaint <- WM_PAINT <- NCVirtualWndMain:ispatchWndMsg <- message=15 <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

    this is my error

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •