Need help with starting game up.

  1. #1
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Need help with starting game up.

    Well basically this is it. I'm having trouble with the logging in part I get to the choose your server part but then it says server does not match the version what do I do?

    I'v tried re-downloading the game but that doesn't work.

    If anyone can help me that would be great and i would appreciate it.

  2. #2
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Maybe if you tell us what kind of software or downloadable game you are trying to install we could assist you better. Although, you are posting in "Trickster" so I assume it has something to do with this game.. that I've never heard of.

    Asking more questions will help us further basically.
    Last edited by Luz; 12-03-2007 at 11:48 PM.


    Come join Eragon RPG! A thrilling RPG game based on the Inheritance Trilogy! join Eragon and Saphira on there many adventures in this multi-user RPG game! Come and have fun today! Just Click this picture or use this link:

    http://www.eragon-rpg.com/

  3. #3
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    well i'm talking about starting up trickster like i said before iv re-downloaded the game client but it doesn't work.
    Last edited by Darath; 12-03-2007 at 11:51 PM.

  4. #4
    Dixie Banana Bar Reputation: 15

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Yup.
    Posts
    296
    Rep Power
    0

    Default

    Firstly, I'm not sure what kind of bot / brainless individual you are kevin but, leave.

    Secondly, have you tried hitting the "Check Files" button?

  5. #5
    Marios's Mustache Wax Reputation: 10
    VapeQ's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    In a hole
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default

    If you download the game pressing the "Check Files" button has to be the first thing you do. It usually patches. If it doesn't, where are you downloading it from?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •